Volleybalsters Set-Up'65 zetten zegereeks voort

Set-Up'65
Set-Up'65
De volleybalsters van Springendal Set-Up'65 blijven winnen in de eredivisie. De ploeg van trainer Brahim Abchir was zaterdagavond veel te sterk voor Taurus. In Ootmarsum werd het 3-0 voor de thuisploeg.Â
Set-Up'65 bleek een maatje te groot voor Taurus. De eerste set ging met 25-16 naar de thuisploeg. Ook in de tweede set gingen redelijk eenvoudig naar Set-Up'65, 25-15. In de derde set maakte de thuisploeg het af door met 25-19 te winnen. Het betekende de elfde overwinning op rij voor Set-Up'65, dat de laatste weken flink is geklommen in de eredivisie. De achterstand op koploper VC Sneek bedraagt acht punten. Set-Up'65 heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.