PEC Zwolle

Jans: "Het wordt een keer tijd dat we krijgen waar we recht op hebben"

PEC Zwolle ging zaterdagavond met 2-0 onderuit bij Heracles Almelo. De ploeg van trainer Ron Jans werd opnieuw geplaagd door blessureleed en had ook scheidsrechter Pol van Boekel niet mee.Â
"Dat is wel een belangrijk aspect van deze wedstrijd", zei Jans tegenover RTV Oost. "Na acht minuten kreeg Bram van Polen een tik tegen zijn bovenbeen en die kon niet meer lopen, dus die moest eruit. Dan komt het moment van Bart Schenkeveld en we hebben gewoon recht op een strafschop. Die kregen we niet. Uiteindelijk zijn wij ook niet effectief geweest en Heracles wel, dus de gelukkigste heeft gewonnen."
Al drie wedstrijden op rij had PEC Zwolle een strafschop kunnen krijgen. "Het wordt wel een keer tijd dat we krijgen waar we recht op hebben", vindt Jans. "Het is heel machteloos, want het wordt niet veranderd." Jans hoopt dat de ommekeer snel komt. "Je moet rustig blijven, de troepen bij elkaar houden en keihard blijven werken. Dat zal niet het probleem, waar ik me zorgen om maak is dat de selectie wat smalletjes wordt."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.