Go Ahead Eagles

Lambooij twijfelgeval bij Go Ahead Eagles voor duel met FC Den Bosch

In de aanloop naar het thuisduel van maandagavond tegen FC Den Bosch kende Go Ahead Eagles een roerige week. De ploeg uit Deventer nam afgelopen maandag, vanwege de slechte resultaten, afscheid van trainer Dennis Demmers.
Zijn taken worden voorlopig overgenomen door assistent-trainer Harry Decheiver. De voormalig goaltjesdief kan tegen FC Den Bosch, die deze week door VVSB uitgeschakeld werden in de KNVB-beker en vervolgens trainer Rene van Eck de laan uitstuurde, niet beschikken over clubtopscorer Leon de Kogel. De spits is geschorst en zal vervangen worden door Teije te Den.
Verdediger Lars Lambooij komt terug van een knieblessure, maar is nog een twijfelgeval voor maandag. Op de langdurig geblesseerde Chris David en Mohamed Hamdaoui na, kan Decheiver verder over een fitte selectie beschikken.

Vertrouwen terug

Decheiver hoopt dat zijn ploeg na een onrustige week het goede gevoel weer kan oppakken. "Vertrouwen is altijd een sleutelwoord, een niet onbelangrijk onderdeel in het voetballen. Daar hebben we aandacht aan gegeven deze week door de jongens te laten doen waar ze goed in zijn. Soms moet je ook denken: 'Ik voetbal eigenlijk omdat ik het leuk vind' en het niet teveel als werk gaan zien."
Aanvoerder Bart Vriends kent de wetten van het voetbal maar desondanks kwam het ontslag van Demmers hard aan. "Het ontslag van de trainer is ook voor ons als spelersgroep een nederlaag geweest. Dennis lag best goed in de groep en dat is gewoon een goede trainer die het helaas niet heeft kunnen omdraaien. Dan ben je de kop van jut", sprak de verdediger.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.