Go Ahead Eagles

Schokeffect blijft uit bij Go Ahead Eagles

Het ontslag van trainer Dennis Demmers heeft bij Go Ahead Eagles niet direct geleid tot een schokeffect. De ploeg uit Deventer kwam maandagavond, met interim-trainer Harry Decheiver voor het eerst als eindverantwoordelijke, niet verder dan een 0-0 remise tegen FC Den Bosch.
Met dat puntje mag Go Ahead Eagles zich nog gelukkig prijzen. Het speelde een groot deel van de tweede helft met een man minder vanwege een rode kaart voor Randy Wolters, die vol op de enkel van Zeldenrust ging staan.
Daarna kregen de bezoekers zeker vijf opgelegde kansen, maar doelman Theo Zwarthoed eiste met knappe reddingen de hoofdrol op.

Kansen voor GA Eagles

Daardoor bleef Go Ahead Eagles in de slotfase zelfs nog uitzicht houden op een overwinning, maar de vrije trappen van Sander Duits en de schoten van invaller Jerry van Ewijk waren niet zuiver genoeg om doelman Heemskerk te verschalken. In de slotseconden dook ook Maatsen nog op voor de goalie van Den Bosch, maar hij was evenmin trefzeker.
Voor de rode kaart drong Go Ahead Eagles bij vlagen wel aan, maar was het in de vijandelijke zestien nog net zo machteloos als in de meeste voorgaande duels. Ook Den Bosch, dat vorige week na het bekerechec tegen VVSB eveneens afscheid nam van de hoofdtrainer, was voor rust amper gevaarlijk.

Zesde plaats
Go Ahead Eagles staat nu op de zesde plaats in de Jupiler League, met zeventien punten achterstand op koploper Sparta. Komende vrijdag spelen de Deventenaren opnieuw een thuiswedstrijd; dan is VVV-Venlo de tegenstander.
0-0
GA Eagles
Den Bosch
Arbiter: Bax
Geel: Vossebelt, Van der Meer, Schenk, Boddaert
Rood: Wolters (54)
Go Ahead Eagles: Zwarthoed; Lambooij (Nieuwpoort/90), Vriends, Schenk, Van der Meer; Sarota, Duits, Dzepar (Daemen/67); Maatsen, Ten Den (Van Ewijk/67), Wolters.
FC Den Bosch: Heemskerk; Disveld (Boddaert/63), Hofstede, Biemans, Heymans; Havar, Vossebelt, Slivka; Zeldenrust, Khalouta (Pozder/90), Carlone (Esajas/81).
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.