ROC van Twente

Zevende Twentse Vakantiebeurs in ROC van Twente in Almelo

De hal van het ROC van Twente in Almelo stond de afgelopen twee dagen in het teken van vakantie en recreatie. De zevende Twentse Vakantiebeurs was een examenopdracht van leerlingen van de opleiding Toerisme.
De beurs was gratis en bedoeld voor vakantiegangers die ideeën wilden opdoen of meer te weten willen komen over specifieke bestemmingen. Uitgangspunt was een examenopdracht van vijf leerlingen van de opleiding Toerisme. Ook eerstejaars leerlingen deden mee, zij waren verantwoordelijk voor de inrichting van de stands.

In totaal 35 stands

Er waren in totaal 35 stands met informatie over de Trans Siberië Express, Oostenrijk, de Canarische Eilanden, Rusland, Brazilië, Noorwegen en andere bestemmingen. Tien reisorganisaties waaronder TUI, Luchthaven Münster-Osnabrück en de ANWB stonden ook met een stand op de beurs.  
Bij binnenkomst werden de bezoekers getrakteerd op een hapje, een drankje en muziek. Het was de zevende keer dat de Twentse Vakantiebeurs werd georganiseerd. Volgens docenten en leerlingen was de beurs opnieuw een geslaagd evenement.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.