Tractor pulling

Trekker Trek Buurse één van de beste wedstrijden van Nederland

Ze zijn net niet verkozen tot de drie beste Trekker Trekwedstrijden van Nederland, maar in Buurse zijn ze trots. Het evenement in Buurse eindigde op de vierde plaats. "We zijn nog nooit zo hoog geëindigd", zegt voorzitter Martijn Mogezomp.
De verkiezing voor het beste evenement wordt sinds 1999 gehouden. Via de website tractorpulling.nl kan het publiek kiezen wat ze de beste wedstrijd vinden. 

Trots op vierde plaats

Martijn Mogezomp, voorzitter van de Trekker Trek in Buurse is blij met het resultaat. "Dat is natuurlijk geweldig, we hadden niet verwacht dat we zo hoog zouden eindigen. Er zijn ook veel andere mooie wedstrijden dus hier zijn we wel trots op."
De Tractor Pulling in Buurse is onderdeel van de School- en Volksfeesten, die elk jaar in augustus worden gehouden. Sinds 1992 staat dit evenement op het programma. 

Andere plaatsen in Overijssel

Buurse is niet de enige Overijsselse plaats die in de top 30 staat. Ook de wedstrijden in Staphorst, Hoonhorst en kamperveen scoren goed. Wie het beste evenement heeft gescoord is nog niet bekend. De strijd gaat nog tussen Boerdonk, Harskamp en Meerkerk. 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.