nieuws

Grote hoeveelheden poeder en spullen voor maken harddrugs ontdekt in Glanerbrug

Politie en drugs
Politie en drugs
De politie heeft gisteren in Glanerbrug vier mensen aangehouden op verdenking van drugsbezit of het maken van harddrugs. Eén persoon werd aan de Rondostraat aangehouden, de drie anderen aan de Doctor Stamstraat.
Een wijkagent nam gistermiddag samen met een medewerkers van de woningstichting een kijkje bij een woning aan de Rondostraat, omdat er meerdere meldingen van overlast waren gedaan. In de woning werd een grote hoeveelheid poeder gevonden, waarschijnlijk harddrugs.

Telefoons en geld

Tijdens het zoeken in de woning zijn onder meer telefoons en geld gevonden. Ook zijn spullen gevonden die worden gebruikt voor de productie en het versnijden van drugs. Een 51-jarige Enschedeër is aangehouden.
Na een melding van ruzie in een woning aan de Doctor Stamstraat ontdekten agenten ook daar een flinke hoeveelheid poeder en spullen voor het maken van harddrugs aan. De politie had het pand al op het oog vanwege eerdere meldingen van overlast. Een 22-jarige vrouw uit Enschede, een 21-jarige man uit Rotterdam en een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werden aangehouden. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.