vermist

Vermiste Ninos gefilmd op station Enschede

Onder de Loep
Onder de Loep © RTV Oost / Onder de Loep
De 15-jarige Ninos Hourie uit Enschede, die sinds 28 januari wordt vermist, is op die dag gefilmd op het station van Enschede. Hij vraagt op het station aan een conducteur welke trein naar Duitsland vertrekt.
Op beelden die de politie vandaag heeft vrijgegeven is Ninos om 14.50 uur te zien op het station terwijl hij in gesprek is met een conducteur.

Rotterdam

Tot nu toe waren er aanwijzingen dat de Syrische Ninos in de trein naar Rotterdam zou zijn gestapt om vervolgens verder te reizen naar Engeland. Hij heeft een treinkaartje naar Rotterdam gekocht, maar waarschijnlijk is dat kaartje niet gebruikt.
Het is ook onduidelijk of hij die middag op het station in Enschede überhaupt in een trein is gestapt. Op de beelden die zijn gemaakt op het station is dat in elk geval niet te zien.

Getuigen op station

De politie hoopt dat iemand hem die middag op het station heeft gezien en kan vertellen waar hij naartoe is gegaan of weet waar Ninos nu is. Zijn familie is al weken ongerust en heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor degene met de gouden tip over de verblijfplaats van Ninos.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.