Valentijn

Wat te doen voor Valentijn? Wij hebben 5 Overijsselse tips voor je!

Valentijnsdag staat voor deur, maar waar neem je jouw vlam mee naar toe? Heb je nog geen plannen en ben je op zoek naar origineel uitje? OverUIT speelt voor cupido en heeft handige tips.Â
Zo kun je je vriend, vriendin of geheime liefde verrassen met een romantisch diner, gezellige workshop of een sprookjesachtige theatervoorstelling. Gewoon in Overijssel, dus altijd dicht bij huis.

Workshop Valentijnschrijven (Almelo)

In de Bibliotheek in Almelo kun je donderdagavond 11 februari mee doen aan een workshop ‘Valentijn-schrijven’. Onder leiding van professionele auteurs leren de deelnemers de kneepjes van het vak. De workshop begint om 19.30 uur. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar cursussen@bibliotheekalmelo.nl

Swingnight, Valentijnseditie in Boode (Bathmen)

Zaterdag 13 februari wordt het weer swingen tijdens de maandelijkse Swingnight bij Boode in Bathmen. Steeds wisselende drive-in shows presenteren op deze zaterdagavonden de grootste discohits uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Het thema vanavond is…. Valentijn!

Valentijnsconcert Concordia in Hengelo

Zwoel en opzwepend; zo valt het Valentijnsconcert van het Hengelose harmonieorkest Concordia het beste te omschrijven. Zondag 14 februari verzorgt het orkest onder leiding van dirigent Lute Hoekstra een romantisch, sfeervol programma om 15.00 uur in het Rabotheater.

Romantisch Diner in Denekamp

Zondag 14 februari houdt restaurant de Watermolen op het landgoed Singraven een romantische Valentijn-avond in samenwerking met kasteel Singraven. Je wordt ontvangen bij restaurant de Watermolen met een glas champagne d’amour. Je loopt in een haag van fakkels naar het romantische kasteel Singraven waar een romantische foto van jou en je partner zal worden gemaakt in een authentieke koets.

Creatief bezig in Havenkwartier Deventer

Breng je Valentijnsdag het liefst op creatieve wijze door? Ook dit jaar kun je samen een graffiti schilderij maken tijdens de Valentijns-workshop van Egbert Scheffer in het Havenkwartier. Deze speciale ‘Lovers Editie’ is alleen voor ‘lovers-duo’s’. Dus schrijf je in en verras je geliefde met een creatieve workshop.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.