Bökkers

'Wie heeft er in de bus gekotst?' Bökkers krijgt bijzondere rekening na optreden in Broekland

De rekening met de extra kostenpost
De rekening met de extra kostenpost
Wie heeft er overgegeven in de bus van Broekland naar Oxe na het optreden van Bökkers? Dat vraagt de band zich af op Facebook. De band kreeg een opvallende rekening nadat ze voor zo'n honderd fans busvervoer hadden geregeld.
Bökkers nam afgelopen januari op een live-cd op in de Hein en Diny Music Hall in Broekland. Het optreden zou eigenlijk plaatsvinden in een boerderij in Oxe, maar daar was de band 'minder welkom dan gedacht'. 

'Dat bedrag was niet afgesproken'

Omdat er op het laatste moment van locatie werd gewisseld wilde de band de fans in Oxe en omstreken tegemoet komen. Er werden twee bussen geregeld, zodat iedereen naar Broekland kon. 
Toen deze week de rekening op de mat viel, keken de bandleden wel even raar op. "Ik dacht dat bedrag hadden we volgens mij niet afgesproken", vertelt Hendrik-Jan Bökkers. Toen Bökkers beter keek, ontdekte hij waarom de rekening niet klopte. 

'Schoonmaakkosten i.v.m. overgeven op stoelen'

Aan de rekening was een bedrag van 75 euro toegevoegd 'i.v.m. overgeven op de stoelen, schoonmaakkosten'. "Het is natuurlijk wel lullig als je voor mensen een bus regelt en dit gebeurt, maar eigenlijk moest ik er wel hard om lachen", aldus Bökkers. 
Wie de 'dader' is weet Bökkers niet. "Ik ben wel benieuwd, maar misschien meldt hij zich nog."
Haha! Dat was dus een goed feest in Broekland!"Wie was dit g€€€€&#%$£€&me!?''
Geplaatst door
op 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.