FC Twente

Nog geen reactie van licentiecommissie KNVB op uitstelverzoek FC Twente

De Grolsch Veste (stadion FC Twente) in Enschede
De Grolsch Veste (stadion FC Twente) in Enschede
Voetbalbond KNVB kan nog niet zeggen wanneer de bond met een reactie komt op het verzoek van FC Twente om uitstel te krijgen voor het aanleveren van financiële gegevens.
De club kwam met dat verzoek omdat onderzoeken naar het bestuur, de financiën en het transferbeleid van FC Twente niet op tijd klaar zijn om deadlines van de licentiecommissie van de KNVB en de gemeente Enschede te halen. "We gaan zeker voor 1 maart reageren", is het enige dat een woordvoerder van de voetbalbond kan zeggen. "Dat moet ook omdat FC Twente moet weten waar het aan toe is."
Het verzoek ging niet alleen naar de licentiecommissie van de KNVB, maar ook naar de gemeente Enschede. Een garantstelling van 35 miljoen door de gemeente is onderdeel van het reddingsplan voor de noodlijdende voetbalclub. 
Het gemeentebestuur van Enschede liet gisteren al weten te willen meewerken aan het uitstel dat FC Twente heeft gevraagd voor het aanleveren van alle benodigde financiële stukken. Het laatste woord is echter aan de gemeenteraad.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.