PEC Zwolle

PEC Zwolle voorlopig ook zonder Becker

Er lijkt maar geen eind te komen aan het blessureleed bij PEC Zwolle. Trainer Ron Jans kan voorlopig ook geen beroep doen op Sheraldo Becker.
De vleugelaanvaller raakte afgelopen zaterdag in het duel met Heracles Almelo geblesseerd aan zijn knie. Hij liep een scheurtje op in zijn binnenmeniscus. Daaraan is hij vrijdagochtend geopereerd. Het zal naar verwachting zeker vier weken duren voor Becker weer inzetbaar is.

Negende blessure
Na Kevin Begois, Bart van Hintum, Bram van Polen, Ryan Thomas, Gustavo Hebling, Abdel El Hasnaoui, Mustafa Saymak en Thanasis Karagounis is Becker al de negende speler die PEC momenteel moet missen vanwege blessures.
Mede door alle afwezigen pakte PEC Zwolle in de laatste vier duels maar één punt. De Zwollenaren treffen zondag met Feyenoord een tegenstander die het nóg slechter doet: de Rotterdammers verloren de laatste zes competitiewedstrijden.

Negatieve spiraal ombuigen

"Voor beide ploegen gaat het erom om de de negatieve spiraal om te buigen. En voor één van beide ploegen gaat dat zondag gebeuren", denkt Jans. "We spelen immers bijna niet gelijk."
Het duel begint zondag om 14.30 uur en is live te volgen via Radio Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.