Heracles Almelo

Basisdebuut Heerkes bij Heracles, Pelupessy rechtsback

Menno Heerkes
Menno Heerkes
Menno Heerkes maakt morgenavond zijn basisdebuut voor Heracles Almelo. In het thuisduel tegen AZ begint hij als verdedigende middenvelder.
Hij speelt daarmee op de plek van Joey Pelupessy, die op zijn beurt Wout Droste vervangt als rechtsback. Droste heeft last van een hamstringblessure. Trainer John Stegeman kan ook niet beschikken over Robin Gosens. De Duitser is geschorst. Vorige week stond hij op de plek van de geschorste Mark-Jan Fledderus en die neemt zijn positie als linksback dus weer in. 

Van den Brom

Trainer Stegeman staat tegenover collega John van den Brom en dat is bijzonder voor hem: "Ik heb een speciale band met John, toen ik 13 jaar was was hij mijn trainer. Later kwam hij als speler terug bij Vitesse en zat ik ook bij de selectie. We zijn elkaar altijd tegengekomen. Voor de Cursus Coach Betaald Voetbal ben ik ook op stage geweest bij Anderlecht en John heeft hier afgelopen jaar natuurlijk ook een gesprek gehad om trainer te worden. Uiteindelijk is hij bij AZ beland en werd ik hier trainer."
Het duel tussen Heracles Almelo en AZ begint morgenavond om 18.30 uur en is te volgen via RTV Oost.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.