Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles levert wanprestatie tegen VVV-Venlo

Go Ahead Eagles heeft vanavond voor de vijfde keer is zes duels niet weten te winnen. In Deventer was VVV-Venlo met 3-0 te sterk voor de ploeg van trainer Harry Decheiver.
Go Ahead begon slecht aan het duel. Na een klein kwartier schoot Zwarthoed de bal bij de tegenstander in de voeten. Van Crooij profiteerde van de fout van de doelman; 0-1. Even later was De Kogel dicht bij de gelijkmaker, maar zijn vrije trap ging via doelman Deckers net over. Go Ahead bleef het moeilijk houden. Zwarthoed tikte een schot van Paulissen naast en even later was het rust; 0-1.
Tien minuten na rust werd de score verdubbeld en opnieuw was het Van Crooij die scoorde na een fout achterin bij de thuisploeg. Kort daarna kreeg Go Ahead nog een klap te verduren omdat topscorer De Kogel met een ogenschijnlijk zware blessure naar de kant moest. Ten Den was zijn vervanger en was direct kort bij de 1-2, maar scoorde net niet. Ook Duits wist niet te scoren uit een vrije trap. Aan de andere kant bracht Zwarthoed redding op een kans op de derde van Van Crooij, maar zorgde Resida in de laatste seconde nog wel voor de 0-3.
0-3
GA Eagles
VVV-Venlo
0-1 Van Crooij (13)
0-2 Van Crooij (55)
0-3 Resida (90+4)
Arbiter: Van den Kerkhof
Geel: Van der Meer, Rutten, Ten Den, Duits
Go Ahead Eagles: Zwarthoed; Lambooij, Vriends, Schenk, Van der Meer (Teijsse/73); Sarota, Duits, Dzepar (Daemen/46); Maatsen, De Kogel (Ten Den/57), Van Ewijk.
VVV-Venlo: Deckers; Rutten, Haagen, Buwalda, Fleuren; Nijholt, Post, Paulissen (Hunte/74); Van Crooij (Resida/87), Seuntjens, Opoku.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.