Tweede nederlaag op rij FC Twente Vrouwen, ook PEC Zwolle verliest

ADO Den Haag - FC Twente
FC Twente Vrouwen heeft de tweede nederlaag op rij geleden in de eredivisie. Na de nederlaag bij PSV van twee weken geleden, was vanavond ADO in Den Haag met 1-0 te sterk.
FC Twente kwam al na ruim een half uur met tien speelsters te staan na een rode kaart voor Kirsten van de Ven. De ploeg hield lang stand, maar in de 70e minuut viel toch de 1-0. Dominique Bruinenberg was de maker van het enige doelpunt van de wedstrijd. Door de nederlaag is de achterstand op koploper Ajax opgelopen naar zeven punten. Twente speelde wel een duel minder.

PEC Zwolle ook onderuit

PEC Zwolle wacht nog steeds op de eerste overwinning van het seizoen. Vanavond ging het in eigen huis onderuit tegen PSV. Mauri van de Wetering zorgde voor rust voor de 0-1 en na ruim een uur voor de 0-2 met een fraaie lob. Kort daarna was het duel beslist nadat Moorrees het duel vanaf de stip.