SVZW laat zege in Genemuiden glippen

Sportclub Genemuiden heeft zaterdag op het nippertje de ongeslagen thuisstatus behouden. Op Sportpark De Wetering werd met 1-1 gelijk gespeeld tegen SVZW.
De Wierdenaren kwamen na ruim een kwartier op voorsprong door de eerste competitiegoal van nieuwe aanwinst Hielke Penterman.
Na rust leek SVZW de overwinning veilig te kunnen stellen, want het kreeg een penalty na een overtreding van Gieljan Tissingh, die bovendien met rood moest vertrekken. De penalty werd echter gemist door Kevin Amen en even later was de numerieke meerderheid ook verdwenen, omdat Denis Sahbaz zijn tweede gele kaart kreeg.
Met tien tegen tien toonde Genemuiden veerkracht; Stef van der Velden redde uiteindelijk een punt voor de thuisploeg door acht minuten voor tijd de 1-1 te scoren.