Dieze West lijdt beschamende nederlaag, ook Rigtersbleek hard onderuit

Bert Verschoor
Dieze West is in Malden tegen een monsternederlaag aangelopen. Op bezoek bij Juliana'31 werd de ploeg uit Zwolle van het kastje naar de muur gespeeld en stopte de teller bij 8-1. Hekkensluiter Rigtersbleek verloor bij RKHVV met 4-1.Â
Dieze beleefde een vervelende middag en keek bij rust tegen een 5-0 achterstand aan. De treffers kwamen van Michel van Veen (2), Van der Laan (2) en Op den Camp. Na rust werd het 6-0 via Jeff van Veen en even later deed Lahzal namens Dieze nog wat terug, 6-1. Dankzij Van der Laan en Op de Camp werd het maar liefst 8-1 voor de thuisploeg en daardoor moet Dieze West in het vervolg van de competitie nog alle zeilen bijzetten om ook volgend seizoen in de zondaghoofdklasse actief te zijn.

Rigtersbleek verliest ruim in Huissen

Voor Rigtersbleek zal de klus om in de hoofdklasse te blijven nog wat zwaarder worden. De Enschedeërs gingen ruim onderuit bij RKHVV (4-1) en blijft daardoor hekkensluiter. Verschoor wist de ploeg van John Gielink nog wel op voorsprong te brengen maar in de tweede helft werd Rigtersbleek op alle fronten afgetroefd.