V&D

'Winkels V&D blijven waarschijnlijk nog vier tot zes weken gesloten'

De warenhuizen van V&D blijven waarschijnlijk nog zo'n vier tot zes weken dicht. Dat zegt een woordvoerder van de curatoren van V&D. De winkels blijven dicht zodat de voorraden geïnventariseerd kunnen worden.
Zelfs als ondernemer Kahn, baas van CoolCat, deze week alsnog een doorstart zou aankondigen duurt het nog een tijd voordat de winkels open kunnen, aldus de woordvoerder. Om de keten voort te zetten is het nodig personeel weer opnieuw in dienst te nemen, zaken opnieuw te bevoorraden en de winkels enigszins opnieuw in te richten. Dat is volgens de zegsman niet iets wat in een paar dagen geregeld is. 

Kahn is er nog steeds niet uit met de verhuurders van de winkelpanden. De curatoren hebben daarom drie dagen extra de tijd gevraagd om tot een overeenkomst te komen. Daarop is geen negatieve reactie gekomen, aldus de zegsman. Volgens hen praten de betrokken partijen voorlopig gewoon verder.
Martijn den Heijer van vakbond CNV reageert tegenover de NOS verbaasd over het uitstel. "Dit nieuws is schokkend, mensen worden nog langer aan het lijntje gehouden."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.