Sport

Programma: Veel toppers in amateurvoetbal en Final Four volleybal

Programma komende week
Programma komende week
Zaterdag staat in de eredivisie de topper tussen PSV en Heracles Almelo op het programma. Maar ook in het amateurvoetbal zijn er veel toppers en bij de andere sporten gaan ook beslissingen vallen. Hieronder een overzicht van deze week.

Amateurvoetbal

Op zaterdag staan er drie absolute toppers op het programma. In de 2e klasse H staan koploper De Esch en nummer twee Dieren tegenover elkaar. Het verschil tussen de twee is één punt. In de 3e klasse C spelen de nummers drie en twee tegen elkaar. Het gaat daarbij om OZC en Bergentheim. Ook in de 3e klasse D is er een topper. Nummer twee Quick'20 gaat op bezoek bij koploper DZSV op jacht naar de koppositie. Overigens wordt de derby tussen KHC en Go Ahead Kampen in de 1e klasse D zaterdag pas om 18.00 uur gespeeld.
Op zondag speelt koploper NEO in de 4e klasse A tegen nummer drie Oldenzaal. In de 5e klasse A staan koploper Hoonhorst en FC Ulu Spor, de nummer twee, tegenover elkaar en in de 5e klasse B gaat lijstaanvoerder Losser op bezoek bij La Premiere.

Handbal

Sercodak Dalfsen moet de Overijsselse eer gaan redden in de beker. De ploeg staat vanavond in de laatste achtste finale tegenover United Breda, dat uitkomt in de 1e divisie. DSVD werd eerder in de achtste finales uitgeschakeld en eredivisionist Kwiek wist de laatste zestien niet te bereiken.

Volleybal

Bij het volleybal staat de Final Four op het programma komend weekend. Bij de heren staat Landstede Volleybal in de halve finales en bij de vrouwen strijden Eurosped-TVT en Set-Up'65 nog om een plek in de finale. De halve finales worden zaterdag gespeeld in Almere. De finales staan een dag later op het programma.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.