Hoge Hexel

Noodkreet vader: bloedsuikersensor van dochter kwijt in bungalowpark Hoge Hexel

De ontvanger (zwart)
De ontvanger (zwart)
Het lijkt op een telefoon, maar het is een belangrijk apparaatje van de 11-jarige dochter van Arjan Pinkert.Â
Het apparaatje is een bloedsuikerspiegel-sensor. Haar ouders kunnen daarmee haar bloedsuiker in de gaten houden, omdat die nogal schommelt. Zonder dat apparaatje moet ze nu tien keer per dag prikken, in plaats van drie keer.
Ze ging vrijdagavond zwemmen in het zwembad op het park en heeft per ongeluk het apparaatje laten liggen. Ze hebben de hele avond gezocht, maar het niet gevonden. Ze vermoeden dat het apparaatje door iemand is meegenomen.

Werkt alleen samen

Haar vader plaatste een oproep op Facebook om het apparaatje terug te krijgen. "Je kunt er namelijk niks mee. De sensor is gekoppeld aan de zender die in haar lichaam zit, en dat werkt alleen als ze samen zijn." 
Ze kunnen wel een nieuwe ontvanger kopen, maar dat wordt niet vergoed door de verzekering, omdat ze de oude zijn verloren. Een nieuwe ontvanger kost al gauw 500 euro. En dat terwijl er een goed werkende ontvanger is, alleen is die nu niet bij de goede eigenaar.

Blij als het terug is

Vader Arjan hoopt dat het apparaatje teruggebracht wordt. "Ik zal niemand er raar om aankijken, ik ben gewoon blij als ik 'm terug heb."

Het bericht op Facebook

Afgelopen vrijdag 12 februari is de sensor van onze dochter bij het zwembad op bungalowpark Hoge Hexel vermoedelijk door...
Geplaatst door
op 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.