Service2Media Group

Surseance van betaling voor appbouwer Service2Media Group uit Enschede

Geld (papiergeld en muntgeld)
Geld (papiergeld en muntgeld)
Service2Media Group B.V. in Enschede heeft surseance van betaling gekregen. Het bedrijf ontwikkelt apps en werd enkele jaren geleden een grootse toekomst voorspeld.Â
Service2Media heeft bekende bedrijven als Al Jazeera en Reed Elsevier als klant. Maar ook Ajax en Nationale Nederland en drogisterijketen Kruidvat. 
De afgelopen jaren is flink geld gestoken in het bedrijf. Zo'n vijf jaar geleden kreeg Service2Media nog een kapitaalinjectie van 10 miljoen euro. In datzelfde jaar werd het bedrijf niet alleen uitgeroepen tot het snelst groeiende technologiebedrijf van Nederland, maar ook gezien als het meest kansrijke technologiebedrijf wereldwijd. Aan die laatste verkiezing, the Red Herring Award deden 1200 bedrijven mee.
Twee jaar geleden leende het Innovatiefonds Overijssel nog een miljoen euro aan Service2Media. Geld dat bedoeld was om het bedrijf sneller te laten groeien. 
Uitstel van betaling is meestal de voorbode van een faillissement. Bij het bedrijf uit Enschede is al een bewindvoerder aangesteld. 
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.