nieuws

Medewerker V&D Enschede laat laatste momenten zien op sociale media

De winkels van V&D zijn al vanaf maandag dicht voor publiek, maar de medewerkers van Enschede waren gisteren nog aanwezig in het pand. Romana Bruintjes filmde de reacties van haar collega's na het slechte nieuws en de lege winkel en zette ze op Twitter.Â
Romana was gisteren samen met haar collega's bijeengeroepen in de kantine van het warenhuis waar ze het slechte nieuws te horen kregen.

Laatste ronde door de lege winkel

Ze besloot de reacties na het nieuws live online te zetten via een uitzending op Periscope. In het filmpje is te zien hoe ze haar collega's vraagt om op het nieuws te reageren. Die zijn natuurlijk teleurgesteld.
Toch is er ook nog plezier. In het filmpje zie je hoe Romana samen met collega Lotte een laatste ronde door de winkel doet. Ze nemen nog een keer plaats achter de balie van de chocolaterie, maar daar is natuurlijk geen klant meer te bekennen. 

'Erger voor collega's die er al lang werken'

Het filmpje leverde wel reacties op. "Mensen vinden het jammer dat de winkel dichtgaat, maar ook sneu voor ons dat we onze baan kwijt zijn", vertelt Romana. 
Romana werkt sinds een jaar bij de V&D. "Ik vind het jammer dat ik weer op zoek moet naar iets nieuws. Zeker omdat ik eindelijk op mijn plek zat. Maar ik ben nog jong. Ik vind het erger voor de collega's die er al meer dan 25 jaar werken."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.