Waterpoloërs Het Ravijn verslaan talenten in eigen huis

Het Ravijn
Het Ravijn
Het Ravijn heeft in Nijverdal een overwinning geboekt op KNZB JTT, het talententeam van de bond. De waterpoloheren van coach Hans van Zeeland waren met 13-9 te sterk (3-1, 6-4, 12-5, 13-9).
In de eerste twee periodes kon het Jong Talenten Team nog aardig meekomen met de koploper, want bij rust stond het nog 'maar' 6-4 voor de thuisploeg. Na rust zette Het Ravijn aan en die versnelling was de bezoekers te machtig waardoor de punten in Nijverdal bleven. Door de overwinning blijft Het Ravijn lijstaanvoerder in de eredivisie. Zaterdag 27 februari staat het volgende duel van de Nijverdallers op het programma en dan is AZC de tegenstander.