nieuws

Alle verdachten schietpartij Colmschate op vrije voeten, OM doet nog steeds onderzoek

OM doet nog steeds onderzoek naar schietpartij Colmschate
OM doet nog steeds onderzoek naar schietpartij Colmschate
Alle verdachten van de schietpartij in Colmschate, op oudejaarsdag, zijn op vrije voeten. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie. Op oudejaarsdag werd op de Colmschaterstraatweg geschoten, waarbij een man gewond raakte.
Zeven mensen werden tot nu toe aangehouden in het onderzoek naar de schietpartij. Twee kwamen al heel snel op vrije voeten, omdat zij geen rol in de de zaak bleken te hebben. De vijf anderen zijn inmiddels allemaal op vrije voeten. Twee vrijlatingen zijn door de officier van justitie bepaald, van de drie anderen werd het voorarrest niet verlengd. De vijf blijven wel verdacht. Waarvan wil het OM niet zeggen.
"Het onderzoek gaat verder, mede omdat het zo'n heftig incident is", aldus het OM. "We willen het verhaal boven water krijgen, wat is er gebeurt en wie heeft daarin welke rol gespeeld." Hoe lang het onderzoek nog gaat duren is niet te zeggen.
Er wordt onder meer nog gezocht naar een donkergrijze Audi A4 die wordt vermist. Vermoedelijk zitten er kogelgaten in de auto. Er is al eerder een getuigenoproep uitgegaan, maar de auto is nog niet teruggevonden.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.