Go Ahead Eagles

GA Eagles wint eindelijk weer eens; hekkensluiter RKC met 1-0 verslagen

Go Ahead Eagles heeft na vijf duels zonder overwinning weer eens de drie punten gepakt in de Jupiler League. In eigen huis won de ploeg met 1-0 van hekkensluiter RKC Waalwijk.
Het duurde even voordat er iets gebeurde in Deventer, maar bij de eerste kans was het ook gelijk raak. De Kogel kreeg de bal aangespeeld van Van der Meer en schoot hard en hoog de 1-0 binnen na ruim twintig minuten. Later kreeg hij ook nog kansen op een tweede treffer, maar die viel niet in de eerste helft. Namens RKC waren Thomassen en Sinoh gevaarlijk, maar ook zij kwamen niet tot scoren en dus was het bij rust 1-0.
Kort na rust was Rijsdijk dicht bij de 2-0, maar zijn inzet ging net naast. Rienstra schoot aan de andere kant in kansrijke positie over en De Kogel kopte namens Go Ahead net naast. Zwarthoed was twintig minuten voor het einde alert bij een vrije trap van Langedijk. In de slotfase pakte hij ook een inzet van invaller Yildirim. Kort daarna was het afgelopen en dus pakte Go Ahead de twaalfde overwinning van het seizoen en blijft het zevende in de stand van de Jupiler League.
1-0
GA Eagles
RKC Waalwijk
1-0 De Kogel (21)
Arbiter: Oostrom
Geel: Duits, Sarota, Schenk
Go Ahead Eagles: Zwarthoed; Lambooij, Vriends, Schenk, Van der Meer; Sarota, Rijsdijk (Dzepar/82), Duits; Maatsen, De Kogel (Ten Den/89), Van Ewijk (Van Overbeek/46).
RKC Waalwijk: Williams; Engberink (Yildirim/88), Verkoelen, Nfede, Janzen; Van Arnhem, Nieuwendaal (Cicilia/79), Rienstra; Thomassen, Langedijk, Sinoh.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.