Terecht verlies Excelsior'31 in eigen huis tegen AZSV

Excelsior'31 heeft in eigen huis een nederlaag geleden tegen AZSV. De ploeg uit Rijssen kwam geen moment in de wedstrijd en ging daardoor met een terechte nederlaag van het veld, 1-2.
Op sportpark De Koerbelt hadden de bezoekers het betere van het spel en grossierde Excelsior'31 in balverlies. In de eerste helft kregen beide ploegen een aantal kansen maar werd er niet gescoord. In een tijdsbestek van twee minuten was AZSV tweemaal trefzeker na rust. Eerst wist voormalig Excelsior-speler Pothast doelman Kok te verschalken en gelijk daarna verdubbelde Te Veluwe de marge voor de Aaltenaren. In de absolute slotfase wist invaller Köse nog de 1-2 aan te tekenen, maar die treffer kwam te laat om het AZSV nog lastig te maken.