HHC Hardenberg lijdt tweede thuisnederlaag van seizoen

HHC Hardenberg weet weer wat verliezen is op het eigen sportpark De Boshoek. Eerder dit seizoen wist Katwijk te winnen in Hardenberg en zaterdagmiddag nam Excelsior Maasluis de punten mee. Het werd 1-2 voor de bezoekers.
HHC kwam in eigen huis na tien minuten wel op voorsprong via Van der Leij. Een vrije trap van Krohne eindigde op de onderkant van de lat en in de rebound was de aanvaller er als de kippen bij om de openingstreffer binnen te schieten. Vlak voor rust kwam Excelsior langszij na een doelpunt van Moreira. Diezelfde Moreira zorgde na een klein uur spelen voor de 1-2 en even later had hij ook de hattrick op de schoen maar zijn schot belandde op de paal. Het bleef bij 1-2 en daardoor verliest HHC voor de tweede keer dit seizoen in eigen huis.