SVZW in eigen huis onderuit tegen Flevo Boys, Urk verslaat DOS'37

Deniz Sahbaz
SVZW blijft ondermaats presteren in de zaterdaghoofdklasse. Ondanks voldoende scoringskansen was de ploeg van trainer Eric Assink niet opgewassen tegen Flevo Boys, 0-2. DOS'37 verloor met 3-1 op bezoek bij Urk.
SVZW had het betere van het spel in de eerste helft maar desondanks kwamen de gasten tien minuten voor rust op voorsprong, Frank Post werd diep gestuurd en rondde beheerst af, 0-1. In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet en ging SVZW op zoek naar de gelijkmaker. Toch kreeg het weer het deksel op de neus en wist invaller De Boer de 0-2 binnen te werken. Dat was ook het slotakkoord en daardoor blijft SVZW twaalfde met 15 punten.

DOS'37 onderuit op Urk

DOS'37 blijft voorlaatste in de zaterdaghoofdklasse na de nederlaag bij Urk. Na vijf minuten was Lindeboom verantwoordelijk voor de 1-0. Een minuut later was het alweer gelijk via een benutte strafschop van Hegeman. In de tweede helft trok Urk de overwinning naar zich toe na treffers van Hakvoort en Van Slooten, 3-1.