jerson cabral

Jerson Cabral: "Ik zie Cambuur niet meer als concurrent"

FC Twente zette zaterdagavond de zegereeks voort door in eigen huis SC Cambuur met 3-0 te verslaan. Jerson Cabral was verantwoordelijk voor de schitterende tweede treffer van de Tukkers.Â
Toch was de vleugelaanvaller niet tevreden over het vertoonde spel. "In het begin hadden we moeite met hun tactiek. Ze kwamen er een paar keer gevaarlijk uit. Ik werd persoonlijk niet veel betrokken in de wedstrijd en kreeg weinig ballen", sprak Cabral. "Als je dan een bal krijgt, dan ga je forceren en dat is eigenlijk niet de bedoeling. Ik ben een speler die de bal wil om mijn ding te doen en gevaarlijk te worden. Als dat niet gebeurt, ga je je een beetje irriteren. Die dingen gebeuren en uiteindelijk valt die zo voor m'n voet en schiet ik 'm goed binnen.
FC Twente heeft nu 28 punten en staat daarmee op de dertiende plek in de eredivisie. Het verschil met hekkensluiter Cambuur is inmiddels vijftien punten. Daarom denkt Cabral dat de ploeg uit Leeuwarden geen gevaar meer vormt: "Vijftien punten is behoorlijk wat, dus ik zie Cambuur niet meer als concurrent." In de audio het hele interview met Cabral.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.