Rigtersbleek verliest degradatiekraker van Achilles 1894

Tom Slotman
Tom Slotman
Voor Rigtersbleek wordt het een lastig verhaal om zich te handhaven in de hoofdklasse C. De ploeg van trainer John Gielink verloor zondag de degradatiekraker van Achilles 1894 met 2-3.Â
Rigtersbleek kwam voor rust wel op een 1-0 voorsprong via Jurrie Stevens. De Enschedeërs gaven vlak na rust de voorsprong uit handen. Door treffers van Youri Ploeger en Thomas Careman werd het al snel 1-2 voor Achilles 1894. Tom Slotman tekende daarna voor de 2-2, maar Rigtersbleek ging alsnog onderuit. Dankzij een benutte strafschop van Careman won Achilles 1894 met 2-3. Rigtersbleek blijft hekkensluiter in de hoofdklasse C en heeft nu vier punten achterstand op Achilles 1894, dat tevens een wedstrijd minder heeft gespeeld.