Rohda Raalte wint in extremis bij koploper Be Quick 1887

Jolf Stel
Jolf Stel
Rohda Raalte heeft zondagmiddag een knappe overwinning geboekt in de zondaghoofdklasse C. In het Groningse Haren versloeg de ploeg van trainer Frank Tempelman koploper Be Quick 1887 met 2-3.
In de eerste helft werd er niet gescoord, maar na rust vielen de goals snel na elkaar. Bjorn Adams zorgde na 50 minuten voor de 1-0, maar dankzij Lars van Schooten kwam Rohda Raalte al snel op 1-1. Van Schooten was ook verantwoordelijk voor de 1-2, maar dat bleek niet voldoende voor de zege. Drie minuten voor tijd tekende Daan Driever voor de 2-2. In blessuretijd bezorgde Jolf Stel de bezoekers uit Raalte alsnog drie belangrijke punten in de degradatiestrijd.