hengelo

Hengelose Kaan (7): 'Meneer Lionel Messi, wilt u met mij uw voetbalshirt ruilen?'

De zevenjarige Kaan Bakacak uit Hengelo is helemaal gek van FC Barcelona-speler Lionel Messi. En hij heeft een mooie deal voor de topspeler in gedachten: als Messi Kaan zijn shirt geeft, krijgt hij er één terug van de jonge Hengeloër. Inclusief handtekening.
De jonge speler van Achilles '12 uit Hengelo doet zijn oproep in een brief die hij geschreven heeft aan de Argentijn. Deze is ook op Facebook gezet. 

Een echte fan

Kaan houdt Messi goed in de gaten en is een echte fan. Op Youtube bekijkt hij veel filmpjes van de acties die de speler maakt.
Ook voetbalt de jonge voetballer zelf met nummer 10, net als Messi, in de F8 van Achilles. 

Nooit tegen elkaar voetballen

"Ik droom heel vaak dat ik tegen u een wedstrijd speel en dat ik na de wedstrijd mijn voetbalshirt met u ruil", schrijft Kaan.
"Maar ik denk dat ik nooit de kans krijg om tegen u te voetballen en mijn eigen voetbalshirt met u te ruilen."

Bezoek aan Barcelona

Aanstaande zondag moet FC Barcelona thuis voetballen tegen FC Sevilla. En Kaan is er bij met zijn familie, zodat hij Messi een keer in het echt kan zien voetballen. 
Na de wedstrijd wil de Hengeloër graag met Messi van shirtje wisselen en dan heeft hij een mooie deal voor hem: "Als u met mij ruilt krijgt u mijn voetbalshirt met rugnummer 10 met mijn handtekening."

Aan alles gedacht

Om er zeker van te zijn dat Messi weet waar hij zit, heeft Kaan in zijn brief precies zijn zitplaats geschreven. 
En aangezien Messi Spaans spreekt, is de brief niet alleen in het Nederlands geschreven, maar is er ook een Spaanse variant gemaakt. Aan de voorbereiding zal het dus niet liggen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.