Brommers Kieken

Kom ie ok brommers kieken?

Brommers Kieken
Brommers Kieken
Op vrijdag 1 april wordt de elfde editie van het muziekevenement ‘Brommers Kieken’ gehouden in discotheek Lucky in Rijssen. Een evenement waar onder anderen The Swinging Blue Jeans optreden. RTV Oost trapt als mediapartner van het evenement de promotiecampagne af met een vrijkaartenactie in het muziekprogramma ‘Toppers van Toen, Treffers van nu’ bij Radio Oost op de zaterdagen 5, 12, 19 en 26 maart tussen 13:00 en 16.00 uur.

Fotowedstrijd

Naast de vrijkaartenactie houdt RTV Oost ook een fotowedstrijd: Wie had toen de mooiste brommer? Heb jij nog foto’s van jezelf en je brommer? Ga dan naar facebook.com/RadioOost en plaats je foto in de reacties. De winnaar gaat gratis naar het muziekevenement Brommers Kieken en krijgt een mooi muziekpakket van RTV Oost. Heb je de brommer van de winnende foto nog? Dan mag jouw brommer exclusief op het hoofdpodium staan tijdens de show van The Swinging Blue Jeans.

Meest swingende 60’s-bands

Ook deze keer zijn de broers Bertus en Wim van de Merwe er in geslaagd de meest swingende 60’s-bands naar Rijssen te halen, want The Swinging Blue Jeans (UK) komen naar ‘Brommers Kieken’. De band met in de geledingen Alan Lovell (lead guitar/lead vocal), Peter Oakman, (bass & vocals), Graham Hollingworth (drums) en Jeff Bannister (keyboards, guitar & backingvocals) komt oorspronkelijk uit Liverpool en is opgericht in 1960. Ze hadden maar liefst drie wereldhits: ‘The Hippy Hippy Shake’, ‘Good Golly Miss Molly’ en ‘You’re No Good’ zijn echte evergreens geworden. De jaren-zestigbands ‘St. John’s Family’ (Enschede) en ‘The Jerseys’ (Eindhoven) treden op in het voorprogramma.
Alle informatie over Brommers Kieken en de optredende bands is ook na te lezen op de website van discotheek Lucky

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.