Sport

Programma: inhaal- en bekervoetbal, en halve finale basketbalbeker

Programma komende week
Programma komende week
Komend weekend is een rustige op sportgebied. Bij veel sporten wordt er niet of weinig gespeeld, maar er is nog genoeg interessants te beleven. Hieronder een overzicht van de belangrijkste duels.

Amateurvoetbal

In het amateurvoetbal is er een inhaalronde. Van de top- en hoofdklassers komen Staphorst, HSC'21, Rohda Raalte en Rigtersbleek in actie. Ook in de overige klassen staan er veel duels op het programma. Daarnaast staan de achtste finales in de districtsbeker Oost en Noord op de rol.

Basketbal

Landstede Basketbal speelt morgen de eerste wedstrijd in de halve finales van de beker tegen ZZ Leiden. De return is op dinsdag 8 maart.

Handbal

De handbalsters spelen zaterdag de laatste ronde in de reguliere competitie. Daarna gaat Dalfsen in de kampioensgroep strijden om de titel en gaat Kwiek strijden om in de eredivisie te blijven in de degradatiegroep.

Volleybal

Voor de volleybalsters gaan de kampioens- en degradatiegroep komend weekend al van start. De drie Overijsselse clubs hebben zich geplaatst voor de kampioensgroep en beginnen met een thuisduel.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.