Enschede

Serviceprovider CM neemt failliet Service2Media uit Enschede over

Geld (papiergeld en muntgeld)
Geld (papiergeld en muntgeld) © Thinkstock
Mobiele serviceprovider CM uit Breda neemt app-ontwikkelaar Service2Media in Enschede over. Service2Media werd vandaag failliet verklaard nadat het bedrijf uit Enschede vorige week nog uitstel van betaling had aangevraagd.
Service2Media en CM zijn geen onbekenden van elkaar. Eerder nam CM het pushnotificatieplatform CERTA Push van Service2Media al over.

Het aantal medewerkers dat meegaat in de overname isvooralsnog onbekend, laat CM weten. Wel wordt geprobeerd om zoveel mogelijk werkgelegenheid binnen Service2Media in Enschede te behouden.

Ajax

Service2Media ontwikkelt apps, onder meer voor Ajax en Al Jazeera. Door de overname zijn klanten van Service2Media ervan zijn verzekerd dat hun apps gewoon blijven functioneren. 
Uit een verklaring van CM blijkt dat de rechter-commissaris formeel akkoord is met de overname van de onderdelen door CM. 

Doorstart

Jeroen van Glabbeek, CEO van CM: “Afgelopen vrijdagavond ontstond de kans om een doorstart te kunnen maken met Service2Media. Die kans hebben we met beide handen aangegrepen en vanaf aanstaande maandag gaan we samen met het ervaren team van Service2Media verder werken aan het succes van onze klanten op mobiel gebied."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.