nieuws

Honderden reacties op online condoleanceregister voor machinist uit Kampen

Medeleven en steun via online condoleanceregister
Medeleven en steun via online condoleanceregister
Op het online condoleanceregister voor de overleden machinist Erik Breet uit Kampen zijn al honderden reacties gekomen.
Mensen tonen hun medeleven aan de familie en collega's van de machinist die dinsdagochtend om het leven kwam bij het treinongeluk bij Dalfsen.
Ook collega's van Arriva en de NS vanuit het hele land, van Rotterdam tot Leeuwarden, tonen medeleven.

Kundig machinist

Zo schrijft een collega: "Erik, Door jouw laatste split-second handelen heb je waarschijnlijk veel groter leed voorkomen. Je was een gewaardeerd collega en een kundig machinist. Ik wens de nabestaanden veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Je wordt door alle collega's node gemist.
Een andere collega haalt herinneringen op aan zijn collega: "Erik, Een fijne collega bruut uit het leven gerukt....zo onwerkelijk!!
Nooit meer samen ouwehoeren in de trein... Nooit meer samen lachen... Maatje, ik ga je missen..."

"We reden die ochtend samen"

Kees Vosselman zat dinsdagochtend in de trein naar Emmen."Erik, we reden die ochtend samen. Door jouw moed en professionaliteit heb jij er voor gezorgd, dat de reizigers en ik het konden na vertellen. Jij hebt alles op alles gezet om te remmen tot die fatale klap. Erik dank je. Ik zal je nooit vergeten.Je bent een held. Ik wens Alice en je familie heel veel sterkte."
Janet Koster, machinist op de vechtdallijn: "Erik, Heb geen woorden voor wat er gebeurt is. Stond op je te wachten maar je kwam helaas niet. Onwerkelijk. We gaan je missen. Alice en familie héél veel sterkte en kracht gewenst in deze zware periode."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.