Heracles Almelo

Basisplaats Gosens bij Heracles, Pelupessy opnieuw rechtsback

Robin Gosens heeft een basisplek bij Heracles Almelo als die ploeg het zondag in eigen huis opneemt tegen Roda JC. Joey Pelupessy start opnieuw als rechtsback.
Hij vervangt Wout Droste, die opnieuw geblesseerd is geraakt aan zijn hamstring. Door het schuiven van Pelupessy komt er dus een plek vrij op het middenveld en die wordt ingevuld door Gosens. Gonzalo Garcia begint opnieuw als rechtsbuiten bij de ploeg uit Almelo.

"Punten moeten worden gehaald"

Heracles verloor de laatste twee duels van AZ en PSV. Doelman Bram Castro vindt dat de ploeg tegen Roda vol voor de winst moet gaan: "Als je een thuiswedstrijd hebt tegen Roda moet je proberen drie punten te halen. Als je weet dat je tegen AZ en PSV speelt dan weet je dat er kans in zit dat je verliest, omdat dat gewoon hele goede ploegen zijn. Op dit moment misschien de twee beste ploegen van de eredivisie. En dan weet je dat de wedstrijden die daarna komen, dat dat meer ploegen zijn van ons niveau en dat daar punten tegen moeten gehaald worden wil je meedoen om de bovenste plaatsen."
Het duel tussen Heracles Almelo en Roda JC begint zondag om 12.30 uur en is te volgen via RTV Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.