Handbalsters Dalfsen staan bijna hele duel achter, maar winnen toch

Sercodak Dalfsen
De handbalsters van Sercodak Dalfsen hebben in een moeizame wedstrijd toch de punten gepakt. Bij V&L stond de ploeg van Peter Portengen bijna het gehele duel op achterstand, maar won het in de slotminuut met 26-25.
Dalfsen kwam nog wel op een 5-3 voorsprong, maar daarna was het aan V&L. De ploeg kwam op 6-5 en bij rust was het 12-10. Bijna de hele tweede helft ging het gelijk op, maar pakte de thuisploeg steeds een puntje voorsprong. In de laatste minuut was het 25-25 en wist Dalfsen toch de winst nog naar zich toe te slepen. Door de zege eindigt Dalfsen de reguliere competitie met 30 punten. De ploeg gaat hierna verder in de kampioensgroep.

Kwiek sluit af met verlies

Kwiek sloot de reguliere competitie af met de zestiende nederlaag van het seizoen. In eigen huis ging de ploeg uit Raalte met 36-14 onderuit. Kwiek eindigt als voorlaatste en moet in de degradatiegroep zien te voorkomen dat het na een jaar weer in de 1e divisie speelt.