Heracles Almelo

Zwak Heracles Almelo in eigen huis ruim onderuit tegen Roda JC

Heracles Almelo heeft vanmiddag in eigen huis een ruime nederlaag geleden tegen Roda JC. Het duel eindigde in 0-5 en dat betekende de derde nederlaag op rij van de zwak spelende Almeloërs.
Na een rommelig begin was Poepon na ruim twintig minuten dicht bij een treffer. Uit een vrije trap die breed werd gelegd schoot hij op de lat boven Castro. Na een klein half uur was het wel raak. Zhukov tikte geheel vrijstaand op vijf meter van het doel binnen. Hij deed dat uit een counter na een vrije trap van de thuisploeg. Kort voor rust kreeg Darri een goede kans, maar Van Leer bracht redding en in de nastoot kon Weghorst net niet bij de bal. Roda kwam echter nog op 0-2. Van Duinen was de maker. Aan de andere kant was Te Wierik nog dichtbij, maar hij schoot op de paal en in de rebound pakte Van Leer de inzet van Garcia knap. Daarna was het rust; 0-2.
Kort na rust zorgde Poepon al voor de 0-3 en leek het al beslist in Almelo. Heracles probeerde het daarna vooral van afstand, maar Darri, Bruns en Fledderus schoten over. Aan de andere schoot Van Duinen net naast. Van Hyfte was nog dichterbij, maar raakte een kwartier voor het einde de paal. Tien minuten voor het einde was het wel 0-4. Poepon kopte raak uit een hoekschop. In de laatste minuut zorgde invaller Ngombo ook nog voor de 0-5.
0-5
Heracles
Roda JC
0-1 Zhukov (29)
0-2 Van Duinen (43)
0-3 Poepon (49)
0-4 Poepon (79)
0-5 Ngombo (90+2)
Arbiter: Van de Graaf
Geel: Bruns, Dijkhuizen, Poepon
Heracles Almelo: Castro; Pelupessy, Breukers, Zomer, Fledderus; Bruns, Gosens (Navratil/46), Bel Hassani; Garcia (Gladon/49), Weghorst, Darri (Van Ooijen/70).
Roda JC: Van Leer; Milec, Buijs, Swinkels, Dijkhuizen; Zhukov (Faik/86), Inceman (Gullon/77), Van Hyfte, Peterson; Poepon, Van Duinen (Ngombo/81).
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.