Go Ahead Eagles kan niet stunten bij koploper Sparta Rotterdam

Go Ahead Eagles heeft vanmiddag het duel bij koploper Sparta Rotterdam in de Jupiler League verloren. Op Het Kasteel werd het 3-1 voor de thuisploeg.
Sparta was de betere ploeg in de eerste helft. Bergkamp mikte de bal net naast en Zwarthoed tikte een inzet van Brogno uit de kruising. Na een klein half uur kwam de ploeg dan ook op voorsprong door Breuer. Hij tikte bij een hoekschop binnen. De Kogel was namens Go Ahead dichtbij, maar zijn vrije trap ging net naast. Even later was het rust; 1-0.
Kort na rust was het bijna 2-0, maar Van Moorsel zag zijn inzet op de paal eindigen. Even later maakte Brogno die tweede treffer wel en deed dat met het hoofd. De Kogel bracht Go Ahead terug in de wedstrijd door na een vrije trap de 2-1 binnen te tikken. Het verschil was echter maar kort één treffer, want Verhaar zorgde kort erna alweer voor de 3-1. In de laatste minuut kreeg Sander Duits zijn tweede gele kaart en moest vertrekken van arbiter Nijhuis. Even later was het afgelopen; 3-1.