Rohda Raalte en Rigtersbleek delen de punten

In de zondaghoofdklasse C zijn Rohda Raalte en Rigtersbleek in een onderling duel niet verder gekomen dan een gelijkspel. In Raalte hielden beide ploegen elkaar op 1-1.
In het Overijssels onderonsje kwamen de bezoekers al snel op voorsprong en kwam de treffer op naam van Verschoor. De thuisploeg had het meeste balbezit in de eerste helft en dat werd tien minuten voor rust beloond met de gelijkmaker van De Visscher. In de tweede helft gingen beide ploegen op zoek naar de winst en ontspon zich een mooi gevecht met kansen over en weer. Toch werd er niet meer gescoord en moesten beide ploegen genoegen nemen met een punt.