HSC'21 niet verder dan gelijkspel tegen SWZ

Joost Exterkate
HSC'21 heeft zondagmiddag niet weten te winnen van laagvlieger SWZ. Op het eigen sportpark Groot Scholtenhagen kwam de ploeg van trainer Eddy Boerhof niet verder dan 1-1.
Eerder dit seizoen boekte HSC'21 nog een monsterzege bij SWZ (0-7) maar in Haaksbergen werd het publiek wat minder verwend. In een matig duel kwam de thuisploeg wel na een kwartier op voorsprong via Exterkate, die een voorzet van Ottink op waarde schatte, 1-0. Tien minuten voor rust kwamen de bezoekers uit Sneek langszij en was Andringa de doelpuntenmaker.
Na een uur kreeg Ter Hogt de uitgelezen mogelijkheid om de Haaksbergenaren op 2-1 te zetten, maar hij faalde vanaf de stip. Het bleef uiteindelijk bij 1-1 en daardoor blijft HSC tiende in de topklasse.