Arriva

Indrukwekkend afscheid van machinist van Arriva die bij Dalfsen om het leven kwam

Onder grote belangstelling is vanmiddag de 49-jarige treinmachinist Erik Breet uit Kampen gecremeerd. De machinist kwam vorige week dinsdag om het leven bij het treinongeluk in Dalfsen.Â
Vervoersbedrijf Arriva heeft vandaag de diensten van naaste collega's van de omgekomen machinist laten overnemen door collega's elders in Nederland, zodat zij bij de uitvaart konden zijn. Volgens woordvoerster Zevenboom van het vervoersbedrijf was het een indrukwekkende en verdrietige bijeenkomst.

Erehaag

Drie bussen gevuld met Arriva collega's in uniform zijn naar de uitvaart gegaan. De collega's vormden een erehaag bij het crematorium. Bij alle vestigingen van Arriva hing de vlag vandaag halfstok. Bij het bedrijf komen veel steunbetuigingen van reizigers binnen. Die worden met de nabestaanden gedeeld. 

Begeleiding personeel

De afgelopen week heeft Arriva personeel dat daar behoefte aan had extra begeleiding gegeven om het overlijden van hun collega te verwerken. Ook de komende tijd is die begeleiding beschikbaar zegt de woordvoerster.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.