Helligen Hendrik

Winnen: kaarten voor Lös van Helligen Hendrik

Helligen Hendrik
Helligen Hendrik
Het is ‘Maart Dialectmaand’ bij RTV Oost. En komende week kun je elke werkdag in het radioprogramma ‘Goeiemorgen Overijssel’ vrijkaarten winnen voor de theatervoorstelling van Helligen Hendrik op vrijdag 11 maart in het Parkgebouw in Rijssen.
Hendrik zal zich hiervoor elke morgen telefonisch met een vraag in de uitzending bij Bert van Losser melden en dat doet hij met frisse tegenzin. Het wrevelig heerschap kenmerkt zich namelijk door een permanente staat van boosheid. Zo'n beetje alles in de maatschappij staat hem tegen; zeker radiopresentatoren en radiospelletjes…
Dat neemt niet weg dat dit onophoudelijk tierende en raggende heerschap een steeds grotere schare fans krijgt en bij steeds meer mensen op de lachspieren werkt. En daarom ook herhaalt TV Oost aanstaande zondag 13 maart om 21:00 uur de theatervoorstelling ‘VÔT’ van diezelfde Helligen Hendrik. Een hele zondagavond heel hard lachen bij TV Oost.
Als liefhebber van streektaalmuziek kun je ook luisteren naar onze internetzender Alles Plat met alleen dialectmuziek uit Noordoost Nederland.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.