nieuws

Go Ahead Eagles speelt thuis doelpuntloos gelijk tegen FC Emmen

Het duel tussen Go Ahead Eagles en FC Emmen is vanavond geëindigd in een gelijkspel. Beide ploegen kwamen niet tot scoren in Deventer.
De verdediging van Emmen hielp Go Ahead na een kleine tien minuten bijna aan de 1-0. De Kogel verlengde een hoekschop en zag dat de bal door een verdediger op de eigen lat werd gekopt. Olijve schoot aan de andere kant namens Emmen over. Namens Go Ahead was Maatsen daarna gevaarlijk. Eerst schoot hij in het zijnet, daarna op de doelman en in de nastoot werd een inzet van Wolters voor de lijn weggehaald en schoot De Kogel voorlangs. Even later was het rust; 0-0.
Na rust was het opnieuw Go Ahead dat nadrukkelijk op zoek ging naar een treffer. Nieveld schoot in de handen van Telgenkamp en die doelman pakte daarna ook een inzet van Wolters. Ook De Kogel probeerde het, maar zijn schot werd geblokt door een verdediger. Aan de andere kant tikte Zwarthoed een inzet van Deul over het doel. Gescoord werd er echter niet meer in De Adelaarshorst en dus hielden beide ploegen een punt over aan het duel.
0-0
GA Eagles
FC Emmen
Arbiter: Otto
Geel:
Go Ahead Eagles: Zwarthoed; Groenbast, Vriends, Nieveld, Van der Meer; Lambooij, Van Ewijk, Teijsse (Daemen/78); Maatsen, De Kogel, Wolters.
FC Emmen: Telgenkamp; Bouws (Kulhan/73), Seip, Siekman, Kwee; Rozema, Deul, Olijve; Mannes (Ten Voorde/78), Kolder, Danso (Gyasi/82).
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.