SVZW pakt broodnodige overwinning, SC Genemuiden geeft zege uit handen

SVZW heeft in de zaterdaghoofdklasse C een belangrijke overwinning geboekt bij ACV. De ploeg uit Wierden won met 0-2 en gaat daardoor over HZVV heen op de ranglijst. Â
SVZW kende een bliksemstart in Assen want binnen de minuut kwam de Wierdense openingstreffer op naam van Sahbaz. In het vervolg kreeg ACV kansen op de gelijkmaker, maar aan de andere kant waren Ter Heide en Penterman met kopballen dicht bij een doelpunt. In de tweede helft viel een kwartier voor tijd de beslissing dankzij Ter Heide, die een fout in de verdediging genadeloos afstrafte, 0-2. Door de overwinning heeft SVZW nu 18 punten en staat daarmee elfde.

SC Genemuiden laat winst glippen

In de uitwedstrijd tegen Flevo Boys heeft SC Genemuiden zichzelf een slechte dienst bewezen. De ploeg van Johan de Man zat in de eerste helft op rozen na treffers van Korf en Bremmer. Na rust waren de rollen omgedraaid en kwam de thuisploeg uiteindelijk terug tot 2-2 dankzij De Boer en Van der Wal.