Volleyballers Rivo Rijssen verlaten eredivisie met nederlaag

Rivo Rijssen heeft de laatste wedstrijd in de eredivisie met een nederlaag afgesloten. De club uit Rijssen, die eerder dit seizoen besloot om uit de eredivisie te stappen, ging in een mooie wedstrijd met 2-3 onderuit tegen Alterno.
In een bomvolle Reggehal ging de eerste set gelijk op en in een spannende slotfase was de set uiteindelijk een prooi voor de bezoekers, 23-25. Rivo rechtte daarna de rug en trok de stand gelijk dankzij een sterke tweede set, 25-20. De thuisploeg drukte vervolgens door en won daardoor ook de derde set, 25-23. In de vierde set was Rivo dicht bij de winst maar uiteindelijk trokken de bezoekers aan het langste eind, 24-26. In de beslissende set was Alterno een maatje te groot (9-15) en daardoor neemt Rivo Rijssen afscheid met een nederlaag.