Landstede Basketbal boekt zege bij Aris Leeuwarden

Landstede Basketbal
De basketballers van Landstede hebben in de Dutch Basketball League een zege geboekt. In Leeuwarden werd Aris met 59-70 over de knie gelegd.Â
De formatie van coach Herman van den Belt begon sterk aan de wedstrijd en stond al na een kwart op een dubbele marge, 10-20. In het tweede kwart behield de ploeg uit Zwolle de voorsprong en ging met een stand van 27-35 de rust in. Na rust kwam de thuisploeg knap terug in de wedstrijd en leidde in het derde kwart met 39-37, vervolgens rechtte Landstede de rug en kon daardoor met een 47-56 voorsprong het laatste kwart in. Het werd nog even spannend maar dankzij een sterk slot trok Landstede de zege over de streep, 59-70.