nieuws

Opmerkelijk: Joop Munsterman belt Jan Mulder live op TV over crediteurenakkoord

Joop Munsterman heeft zondagavond live op TV Jan Mulder opgebeld om hem tegen te spreken en uitleg te geven over het crediteurenakkoord dat boven FC Twente hangt. Het leverde bijzondere televisie op.Â
In het voetbalpraatprogramma NOS Studio Voetbal werd geopperd dat Munsterman waarschijnlijk eisen had gesteld voordat hij het broodnodige crediteurenakkoord zou tekenen. Mulder roept daarna Munsterman op hem te bellen: "Bel me Joop!"

Telefoon gaat

Niet lang na de opmerking gaat de telefoon van Jan Mulder over, live in de uitzending. Joop Munsterman zelf belt de tv-gast op, aldus Mulder. 
Het levert een bijzondere situatie aan tafel op, waarbij Mulder zelfs de tafel even verlaat om met Munsterman aan de telefoon een kort gesprek te voeren. 

'Geen eisen'

Jan Mulder laat na het telefoongesprek weten dat Munsterman zegt geen aanvullende eisen te stellen. Zo zou de oud-voorzitter hem gezegd hebben. 

Social media gaat los

Op Twitter worden nog tijdens de uitzending veel berichten over het voorval geplaatst. Er is daarbij ook veel commentaar op de gang van zaken: waarom werd de telefoon niet op speaker gezet? En waarom werden er geen kritische vragen gesteld?
Hieronder een overzicht van een aantal berichten op Twitter. 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.