vierling

De anderhalf jarige vierling uit Bathmen gaat bijna lopen

De vierling van Anne en Alex Adema uit Bathmen kruipt en babbelt. Mama kunnen ze al zeggen. "Binnenkort koop ik een paar tuigjes voor de vierling," zegt moeder Anne. "Vroeger was ik daar niet zo van, maar nu snap ik het wel. Het is toch veiliger op straat."
Anne en Alex werken weer allebei. En dat geeft soms heerlijk rust. "Vorige week waren vijf van de zes kinderen ziek. Zelf was ik ook ziek. Dan wordt je wel een beetje geleefd." Maar bij de pakken neer zitten doet het gezin zeker niet. "Als we negatief doen, lukt het ook niet. Dus wij blijven gewoon vrolijk en positief." 

Vrijwilligers helpen nog steeds

"Gelukkig zijn er nog steeds vrijwilligers die helpen. Daardoor kan ik af en toe de oudste twee van school halen, zodat zij ook de benodigde aandacht krijgen." Vader Alex is nog steeds ontzettend trots op zijn kroost. "Elke avond gluur ik even als ze liggen te slapen en dan zijn ze zo lief. Daar geniet ik echt van."

Nog meer tv-programma's?

Het gezin was in meerdere tv-programma's te zien. Maar beroemd zijn, hebben ze geen behoefte aan. "We hebben het altijd toegestaan, omdat de beelden die dan gemaakt worden zo leuk zijn. Maar het schattige is er nu wel een beetje af voor de kijker," denkt Anne. Of we de familie binnenkort toch weer in een serie zien, dat weten ze nog niet.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.